Montó Pinturas


Predstavljamo novog proizvođača boja i specijalnih premaza - Montó Pinturas!

Obiteljska tvrtka Montó Pinturas osnovana je 1961. u Španjolskoj. Proizvodili su tada boju kod kuće, ali ustrajni u svom poslu, korak po korak, razvili su se u jednu od vodećih tvrtki u sektoru proizvodnje boja i specijalnih premaza.

U svojem djelovanju koje traje više od 6 desetljeća, proširili su se na međunarodno tržište i učvrstili svoju poziciju kao proizvođači boja najviše kvalitete, čime su MONTÓ postavili kao referentni brend u sektoru dekoracije i lidera na profesionalnom tržištu.

Trenutno proizvode više od 200.000 litara boje dnevno, na površini od 116.000 m2 gdje radi više od 400 ljudi koji svojim radom doprinose stvaranju proizvoda najbolje kvalitete za 27 zemalja svijeta.

Od asortimana posebno se ističe MontoMix sustav zahvaljujući kojem mogu proizvesti bilo koju nijansu kako bi zadovoljili potrebe kupaca. Za razliku od standardnih proizvoda, specifične baze iz MontoMix sustava formulirane su s aditivima koji omogućuju savršeno uključivanje pigmenata, bez smanjenja njihovih svojstava i kvalitete.

U Texo trgovini od sada možete pronaći široki izbor asortimana Montó Pinturas branda za različitu primjenu:
• Unutarnja i vanjska primjena – antibakterijske boje, boje otporne na sunčevu svjetlost, mirisne, perive, protupožarne i izolacijske boje, boje i premazi za bazene, blokiranje elektromagnetskih valova…
• Zaštita metala i drva – poliuretanski katalizator, premazi protiv korozije, sintetička zaštita, vodootporni premazi te ostali lakovi, lazure i boje
• Mikrocement – dekorativne boje i premazi za različitu primjenu

Više informacija o Montó Pinturas asortimanu saznajte slanjem upita na info@texo.hr ili na broj +385 1 3325 405.