RIVES – DEKORATIVNI PREMAZI

Dekorativni premazi visokog prestiža formulirani kako bi interijer vaših životnih prostora učinili jedinstvenim, stilski uređenim te opremljenim daškom vaše kreativnosti.

Prednosti Rives dekorativnih premaza:
Lako nanošenje - proizvodi jednostavni za nanošenje, idealni za profesionalce ili za „uradi sam“ znalce
Na bazi vode - svi proizvodi formulirani su na ekološki prihvatljiv način
Stotina kombinacija – potiču vašu kreativnost uz stotine mogućnosti primjene
Online video tutoriali – video upute dostupne na društvenim mrežama i web stranici
Certifikati - tvrtka Rives certificirana je ISO 9001 i ISO 14001 certifikatima

Rives dekorativni premazi dolaze u nekoliko linija i tehnika izvođenja kako bi svatko pronašao nešto za sebe.

KALAHARI

Kalahari je linija dekorativnih premaza koja koristi poseban pijesak u kombinaciji s preljevnim metalik efektima. Moguće su dvije tehnike izvođenja.

MAREA

Marea je dvobojni premaz s efektom prelijevanja. Tonovi plave, svijetlo plave i cijan boje pomiješani sa smaragdno zelenom; crvene, ljubičaste i narančaste nijanse koje reproduciraju sugestije koje daju raznobojne nijanse jedinstvenih i prekrasnih plaža Salento. Moguća je jedna tehnika izvođenja koja se može primjenjivati na svijetlu i tamnu podlogu čime se dobivaju različiti efekti.

MATERIX

Materix je dekorativni sustav visoke obradivosti i dragocjenosti. Ako se nanosi u debljim slojevima i s odgovarajućim alatima, lako se mogu dobiti trodimenzionalni efekti stvarajući modernost i dajući novi oblik željenom stilu. Moguće su četiri tehnike izvođenja.

NUBILIA

Nubilia je linija dekorativnih premaza koja se temelji na posebno obojenim ljuskicama koje, zahvaljujući kombiniranoj uporabi specili bojila, stvaraju visok vizualni učinak. Moguće su četiri tehnike izvođenja.

SEDUXION

Seduxion je linija dekorativnih premaza koja može reproducirati elegantnu tkaninu i završetak s efektom svile. Mekan na dodir, elegantan, Seduxion nudi četiri tehnike izvođenja.

SHINE

Shine je visoko reflektirajući i sjajni premaz te, zahvaljujući glitteru, daje različite efekte ovisno o količini i kutu osvjetljenja. Mat završna obrada sa svjetlucavim efektom i širokim katalogom boja omogućuje stvaranje različitih kombinacija boja prema ukusu i potrebama. Periv je i jednostavan za nanošenje.

VELLUTO

Velluto je dekorativni premaz na bazi vode s efektom prelijevanja koji može reproducirati izgled baršuna u njegovim raznim nijansama i dati zidovima neusporedivu atmosferu. Dostupan je u pet metalnih baza.

VENEZIA

Venezia je linija vrlo prestižnih venecijanskih štukatura na bazi gašenog vapna. Dekorativne štukature talijanske tradicije formulirane su da jamče jedinstvene rezultate s visokom estetskom privlačnošću. Moguće je primijeniti pet tehnika izvođenja.

Svaki od premaza moguće je kombinirati uz preko 20 različitih vrsta šablona i tri vrste metalik folija pružajući tako beskonačno mnogo mogućnosti za uređenje prostora.

RIVES EXCLUSIVE STENCILS – novi ekskluzivni način dekoriranja
Rives Exclusive Stencils šablone su uz pomoć kojih se, na ekskluzivan način, stvaraju jedinstvene dekorativne kombinacije.

FOILDECÒ – metalik folija za još veći doživljaj
Foildecò folija je uz pomoć koje će vaše dekorativne kombinacije pružiti još veći doživljaj.

Kako biste što lakše ušli u korak s korištenjem Rives dekorativnih premaza, organiziramo radionice/edukacije kako za profesionalne majstore i dizajnere, tako i za „uradi sam“ znalce.

Ukoliko ste zainteresirani za edukacije te za više informacija kontaktirajte nas na info@texo.hr ili +385 1 3325 405.